BASES ESPECÍFIQUES DE PARTICIPACIÓ A LA III VOLTA A PEU DE LA DONA DE BENICARLÓ.

1. DENOMINACIÓ: III Volta a peu de la Dona a Benicarló – 2016.
Serà la cinquena prova del II Circuit de Curses populars de Benicarló. Aquesta prova està organitzada per l’Àrea de Benestar Social de l’Ajuntament de Benicarló, en coordinació amb diverses entitats relacionades amb l’àmbit de la dona i la igualtat.

2. DATA I HORARI:
La Volta té previst la sortida a les 10 hores del matí a la Plaça Mestres del Temple de Benicarló del proper Diumenge, 24 d’abril del 2016.

3. RECORREGUT:
La eixida i arribada serà a la Plaça Mestres del Temple de Benicarló i la distancia de 5 Quilòmetres urbans. Amb un punt d’avituallament entremig i un altre al finalitzar el recorregut.
Abans i desprès de la Volta està previst la realització de diverses activitats relacionades amb la dona i la igualtat, de caràcter divulgatiu i de sensibilització comunitària.

4. PARTICIPACIÓ:
Podran participar en aquesta prova totes les dones que ho desitgin, sempre i quant estiguin inscrites correctament, tant en temps com en forma.
No está excluida la participación de hombres en la prueba.
No obstante, estos, quedan exentos de trofeos y puntuación para el circuito de carreras populares de Benicarló

5. INSCRIPCIONS:
Es podran fer on line a la pàgina web : www.hj-fitness.es
També de forma presencial, a diferents punts dels quals s’informarà properament.

El preu de la inscripció es de 5 € si es realitza fins al 18 d’abril del 2016.
Les inscripcions posteriors al 18 d’abril tenen un preu de 8 €.
En ambos casos, el preu inclou una samarreta de la prova i un dorsal-chip per inscripció.

La entrega de les samarretes, tant de les inscripcions presencials com de les fetes on line, es farà el dia abans de la prova, dissabte 23 d’abril, a un punt de recollida encara per determinar. S’haurà de mostrar el DNI o fotocòpia per a recollir-les.
En el cas de les persones que s’inscriguin el mateix dia de la prova, no es podrà garantir la samarreta, ja que dependrà de la disponibilitat sobrant.

6. CATEGORIES:
Seran les mateixes que a la resta de les proves del circuit en femení.